lauantai 8. maaliskuuta 2014

Laulattaa, lal lal laa...

"Jos täytätte mun lasini niin tahdon kertoa,
surullisen tarinan jol ei oo vertoa..."

Jokainen varmasti tunnistaa tämän kappaleen jo alkusanojen perusteella eli kyseessähän on tietysti "Rosvo-Roope". Haluan nyt kuitenkin tarjota teille vaihtoehtoisen sanoituksen kyseiseen sävellykseen sovitettuna. En ole toki itse tätä kynäillyt vaan muuan ex-työtoverini oli tämän jostakin löytänyt ja minua (nyrkkeilyn ystävää) ilahduttaakseen, oli nämä sanat pukukaappini oveen teipannut ja siihen ne ovat myös tulleet jäädäkseen.

Eli uudistettu versio ompi tällainen: 

       Autuaampi on antaa kuin ottaa

  1. On nyrkkeilijän taival usein perin okaista. Tää varmastikin kiinnostanee teistä jokaista. Kas, luullaan, että siinä pääsee kultaa vuolemaan, mut useimmiten näppejään saa jäädä nuolemaan.
  2. Jos nyrkkeilyä ammatikseen alkaa harjoittaa, niin kukkakaalikorvat siitä palkaksensa saa. Ja nenäkin kun paisuu melkoiseksi tomaatiks, niin nyrkkeilijää luulla voi silloin puutarhuriks.
  3. On hyeenoita nyrkkeilijän joka puolella. Ne nyrkkeilijän taskut kyllä putsaa huolella. Ei kavereista puutetta, kun myötätuuli käy, mut takapotkun tullessa ei ystäviä näy.
  4. Kun nyrkkeilijä iskee toisen naaman verille. Se silloin paljon rahaa tietää managerille. Ja valtiokin kyllä osaa ottaa osansa, kun manageri täyttänyt on paksun posansa.
  5. Jos pistevoiton saavuttaa, niin moni mutisee: "Äh, roskaa - miks ei äijä kunnon tyrmäystä tee!" Jos tyrmää, joku täti silloin parkuu lehdessä: "Miks poliisi ei mene väliin murhaa tehdessä?"
  6. Tää teistä kenties kuulostaa jo mahdottomalta, mut nyrkkeilijän elämä ei tunnu somalta. Ei putkaan joudu, vaikka toista lyö päin hönöä, mut palkkioilla eipä juuri tehdä tönöä.
  7. "No, leikki sijan saakoon!" sanoi akka sialle, kun sika puri akkapahan nenän vialle. "On autuaampi antaa", niinhän usein sanotaan. Se nyrkkeilijän mielestä on aivan paikallaan!
Ja sitten ei muuta kuin trallattelemaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti