keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

AUTTAKAA! Antakaa minulle BMW:ni takaisin.

Voi itku! Takana on jo 9 päivää kaikkea muuta kuin "Ajamisen iloa". (Siis sitä, jota vain BMW omistajilleen lupaa.) Persauksen alla on ollut vuokra-auto, VW polo. Ai kamala mikä virveli! Hummia (poneja!) löytyy 90 tai 110   =(   (En ole varma muusta kuin että niitä on aivan liian vähän!)


Ihan näppärä "city-kinderi" tämä toki on, mutta muuta hyvää saa sitten kyllä hakemalla hakea...

Jos tuo olisi ollut edes uusi tulokas...


Ja tuosta tietysti se 180 hv omaava GTI versio, niin olisi jo jotain iloa voinut irrota.

Mutta tämä käytössäni oleva VW ei kyllä kerää kiitosta juuri millään saralla. Pahimpana (heti tehottomuuden jälkeen) tulee jousitus. Ylitettäessä esim. korotettua suojatietä, meinaa tulla kuhmuja sekä otsaan että takaraivoon. Niin "joustavat" jouset ovat, että ei penkissä pysy millään vaan heiluu edestakaisin moneen otteeseen vielä töyssyn jälkeenkin. Ja tuo                   7 vaihteinen DSG-laatikko ei ainakaan näillä tehoilla saa itsestään irti parastaan. Nytkii ja pätkii, joka pistää "vatuttamaan" väkisinkin. Sivupeileihin jää kammottavan suuret pimeät kulmat, mutta onneksi pääni vielä kääntyy ja tuolta akvaariosta näkee siten kohtalaisesti kaikkialle. Musiikin kuuntelu onnistuu yhden?! kaiuttimen välityksellä ja sitten ne penkit... Hmmm... Voisi ehkä kuvailla niitä yhtä miellyttäviksi kuin puusta veistetyt eli saunan lauteet.

En toki halua pahoittaa kenenkään Polon omistajan mieltä, mutta olen vain tottunut "hieman" parempaan. (Kokeilkaa BMW:tä niin ymmärrätte mitä tarkoitan.)

Kova on ikävä omaa autoa. Kyllä voi kestää yhden ajovaloumpion tuleminen Suomen kamaralle kauan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti