tiistai 20. toukokuuta 2014

Autolehdestä kimmoke netin syövereihin...

...ja tuo matka päättyi eräänlaiseen "persoonallisuustestiin".

Aloitetaampa sitten alusta koko matka...

Jokin aika takaperin lueskelin perus lukemistoani (hampaiden pesun lomassa tietenkin) eli Autoliiton jäsenille tulevaa Moottori-lehteä. (1/2014)


Kyseisestä lehdestä bongasin jutun, jossa kerrottiin Kauhavalla vuosittain järjestettävästä Power truck showsta. Tuossa tapahtumassa esitellään "upeasti maalattuja ja taidokkaasti toteutettuja rekkoja" (lehden sanoja lainatakseni). Minun kiinnostukseni kuitenkin herätti tämän "taideteoksen" henkilö:


Kaikkihan tämän henkilön tietysti tunnistaa tästä kuvasta   =)

Selvennykseksi kuitenkin, hän on siis Samuel Beckett. (Nobel-kirjailija, jonka teokset kuulemma olivat syvästi pessimistisiä.) Tartuin hanakasti sanaan pessimistinen ja sivuutin sujuvasti tuon kirjailija-tittelin. Ollessani töissä sitten kahvitauolla yksin (tai siis minä ja tietokone) päätin googlata kyseisen henkilön ja kuvittelin löytäväni pessimistisiä maalauksia. (Kivasti nuo ihmisen aivot johtavat välillä harhaan...) En kuitenkaan löytänyt mitään mielenkiintoista, en edes yhtä sopivan synkkää runoa kyseiseltä kynäniekalta.   =(

"Matkani" sai kuitenkin yllättäin uuden suunnan, kun ehdotetuista hakusanoista löytyi pessimistitesti. Jep! Kuin tehty minua varten. Muutaman moisen siinä kahlasin läpi kuitenkaan sen enempää innostumatta noiden testien toteutuksista/tuloksista. (Yksi tosin väitti, että olen jopa realisti mieluummin kuin pessimisti. Tiedä tuosta nyt sitten?!)

Mutta sitten löytyi se kahvitauon päätepysäkki! Googlessa hakusanana edelleen pessimistitesti ja sieltä hakutulosten alkupäästä löytyi osoitteeksi Jonneweb.net, jonka sisältönä löytyi "persoonallisuustesti". Asiaa! Testissä oli 4 tehtävää ja riipuen siitä miten ajatuksen juoksusi kulkee, raajasi toimivat ja kynä pysyy kädessä, sen mukaiset olivat sitten tulokset.

Omat tulokseni menivät näin:
1. Olen nero!
2. Kuulun siihen 2 %:iin väestöstä, joka ajattelee eri tavalla.
3. Oikea jalkani ei ole älykkäämpi kuin kellään muullakaan ilmeisesti...

Voitte kokeilla itsekin tätä "Oikean jalan älykkyystestiä" eli:
1. Istu työpöytäsi ääressä, nosta oikeaa jalkaasi ja ala tehdä sillä rinkiä myötäpäivään.
2. Nyt kun teet rinkejä jalallasi, ala piirtää ilmaan numero kuutosta oikealla kädelläsi.
Jalkasi muuttaa suuntaa!
Ja vaikka kokeilisit uudestaan, niin lopputulos on sama.

Jep, näin on. Pakko myöntää.   =/

4. Possutesti. Piirrä possu valkoiselle paperille, niin tiedät millainen persoonallisuus sinulla on.

Tässä oli minun possu-piirrustus:


Ja millainen persoonallisuus minulla sitten on?!
(Ainakin hieman ristiriitainen näiden tulosten perusteella)

  • Realisti (Tunnustan...)
  • Uudistusmielinen (En ole!)
  • Aktiivinen (En oikein usko tuohonkaan...)
  • Ei kovin perhekeskeinen (Ei pidä paikkaansa.)
  • Ei piittaa tärkeistä päivistä esim. muiden syntymäpäivistä (Ai minä, joka muistan nimipäivät ja pääsiäistervehdyksetkin?! Eli puppua tuokin väite!)
  • Suora, tykkää olla pirun lakimies eikä pelkää koviakaan keskusteluja (Asiat on näin vain utopistisimmissa unelmissani...)
  • Analyyttinen (Kyllä vaan!)
  • Kärsivällinen (No siitä on kyllä jo aikaa... Se oli varmaankin silloin joskus ennen kuin menin töihin ja sain ajokortin.)
  • Epäilevä (Aina ja ikuisesti.)
  • Epäröivä (Jep! Aina kun on edes kaksi vaihtoehtoa, voi valita sen väärän...)
  • Muuttuvassa elämäntilanteessa (Jaa... En ole kyllä huomannut mitään suurempaa muutosta viimeiseen vuosikymmeneen ainakaan.)
  • Kohtalaisen hyvä kuuntelija (Jos ei jopa loistava! Kunhan ei tarvitse muistaa sitä kuulemaansa, sitten meneekin vaikeammaksi...)
  • Ja seksisuhteen laatu on hyvä. (Ei kommentoitava asia...)
Että näin...
Ihmeellinen on tuo internet.

Nyt täytyy lopetella tältä erää, koska takapuoli ottaa ihan juuri lopputilit. Vein nimittäin aamulla klo 8.00 armaan BMW:n Webaston asennukseen. Matka sinne päin meni oikein mukavasti, mutta kuinkas sitten takaisin? Vaihtoehtoja oli äkkiä laskettuna 3 kpl:
  1. Taxilla (Ei käy! Käytän sitä vain silloin harvoin kun en ole ajokunnossa.)
  2. Kahdella bussilla (EIIII!!!! Hermot ei kestä moista puuhaa ja niitä kanssamatkustajia ollenkaan. Vihoviimeinen vaihtoehto siis minulle.)
  3. Juosten (KYLLÄ! Lenkkeily olisi kuitenkin ollut ohjelmassa tänään, joten hyöty irti tästä tilanteesta. Matkan pituutta en tiedä (villi veikkaus n. 10 km?!?), mutta huomattavasti pidempi kuitenkin kuin tuo "peruslenkkini", joka on vain 3,9 km. Päätin ottaa varman päälle ja tein lenkistä "intervalli-lenkin" eli 1 min kävelyä ja 4 min juoksua, niitä vuorotellen kotiin asti. Viimeisen kävelyn tosin jätin väliin ja juoksin loppuun asti. Matkan teko kesti 55 min 20 s ja olisin voinut jatkaa vielä pidemmällekin. Ja olisin jatkanutkin, mutta kun huomenna on treeneissä kuntotesti joka sisältää kyykkää ja juoksupyrähdyksiä, niin ajattelin armahtaa tuota edelleenkin vihoittelevaa pakaraani.   =/  Mukava lenkki oli ja täytynee ottaa joskus uusiksikin vaikkakin ehkä hieman eri reitillä.)                                          

Hei vaan sitten taas!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti