keskiviikko 2. huhtikuuta 2014


Vihdoinkin se on täällä!

Nimittäin uusi menopelimme! Uusi pieni, mutta häijyn oloinen BMW. Heti täytyy todeta, että vaikka pelkäsinkin sen olevan ihan "susi" vanhaan autoomme verrattuna, skeptikko oli kerrankin väärässä. Se on nähkääs juuri niin hyvä ajettavuudeltaan kuin uskalsi toivoa ja odottaa. Kerrassaan loistava! Eikä sillä nyt sentään jalkoihin jää tuolla liikenteessä, sen kun painaa kaasua vaan niin kyllä sillä pois alta ehtii.   =)

Tässä on uuden tulokkaamme poseeraus pullea perä kohti kameraa.
Ja tässä on se merkki kyljessä, joka kertoo miten 1-sarjan "bemusta" saadaan katseen kestävä. Muutokset ulkoisesti ovat pieniä, mutta tekevät silti auton ilmeen ihan erilaiseksi.
(Jopa hyväksi!?!)
          
Sisusta onkin sitten se auton mukavin paikka. Kunnon penkkejä (urheiluistuimet sähkösäädöin) ei voita mikään! Ja nappuloita riittää joka sormelle... Sitten siihen vielä lisäksi iDrive-säädin, joka kätkee sisälleen loputtomasti mahdollisuuksia säädellä ja muutella auton ominaisuuksia ja toimintoja. (Huh huh! Tuli oikein hiki, kun näki sitä "pyöreää väännintä" koskevan ohjekirjan...)


Nämä kuvat saavatkin sitten riittää tällä kertaa, jotta jää vielä jotakin odotettavaakin. 
"Ei makeaa mahan täydeltä"-sanonta lienee sopii myös autoista puhuttaessa.   =)

P.S  Taannoin esittelemäni "jukkapalmun-raato" ei muuten näe enää uutta kesää. Se päätyi roskikseen jo edellisenä viikonloppuna, koska todettiin sen olevan irti mullasta tyystin ja onttokin se oli, kun se ruukusta irti nyppäistiin. Että silleen...
"Onneksi" äiti lupasi antaa jonkin fiikuksen, että on sentään jokin "vihertävä" rehu, jonka kituliasta taivalta kohti kuolemaa voipi seurailla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti