lauantai 8. helmikuuta 2014

... ja sitten lauantai aamun puuhaa.

Eilisen illan "pesukoneen valvojaisista" oli juuri ja juuri toivuttu kun päätin, että nyt saa eteisemme sisustus hieman muuttua. Kyseisen huoneen nurkkaa on nimittäin koristanut porakone - salkku n. 2 kuukautta, koska olemme mieheni kanssa luvanneet pikkusiskolleni, että ruuvaamme yhden kiikkerän hyllykön seinään kiinni. ( Ei tarvitse sitten siskoni pelätä, että mikä yö se kaatuu nukkuessa niskaan. ) Marssimme siis reippaasti klo 10.00 aamulla siskoni ovikelloa renkuttamaan ja laitoimme homman käyntiin. No, sitten sattui "pieni" vahinko. ( Ja vika ei tietystikään ollut poraajassa vaan; seinä oli liian ohut ja poran terä liian pitkä! ) Eli juuri kun poraaja oli aikeissa vetää terän pois seinästä niin kuului kovaa ropinaa seinän takaata olohuoneesta. Ja kappas, sieltä puuttui nyrkin kokoinen pala seinästä! Arvatkaa ketuttiko!?
Ei siinä auttanut sitten muu kuin todeta iloisesti siskolle, että tullaan jatkossa vähän useamminkin käymään. Täytynee nimittäin pyörähtää lähipäivinä jossain rautakaupassa ostamassa "paklausmössö - tuubi" ja ruveta pikkuhiljaa täyttämään sitä aukkoa seinässä ja sitten vielä pensseli heilumaan lopuksi. Ehdotin siskolle, että jos se paikkamaalaus jättää liian näkyvän pläntin seinään, niin voimme maalata siihen vaikka hienon kukkasen! Jostain syystä nämä sisustusvinkkini eivät oikein kelpaa sukulaisille, missä vika? Ai mut hitsi! Unohdin kysyä, että jos systeri haluaisi sen äitimme julisteen... ( Katso ystävällisesti eilisen kirjoitukseni, niin tiedät mistä puhun. )

No kyllä tässäkin päivässä pari plussaa oli:

  • Näkee siskoa useammin lähitulevaisuudessa
  • Saa ilmaista kahvia
  • Ja se pora pääsi takaisin kellariin "omalle paikalleen" !

Onneksi huomenna on sunnuntai ja remonttihommat kerrostaloissa kielletty. Vältytään siis lisävahingoilta ainakin toistaiseksi.     =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti