torstai 7. marraskuuta 2013

Saivarteluksi menee joskus...

Minulla sattui tässä taannoin olemaan hieman huono päivä ( tai onhan noita siis liki jatkuvasti luonteestani, asenteistani, huonoista hermoistani, muista ihmisistä yms. johtuen... ), mutta joka tapauksessa tuona päivänä kaikki vaan otti nuppiin ja sitten kun tulin kotiin niin postiluukusta oli tipautettu tämä:

Siis NaturaMed PHARMA:n mainoskirje, jossa "osoiteruudussa" lukee:
      "Henkilökohtainen kutsu
       ONNITTELUT!"
Normaalina päivänä ( jolloin ei siis ihan kaikki asiat ärsytä ) olisin napannut kuoren käteen ja viskannut suoraan lehtiroskien pinoon, mutta tuona päivänä hermostuin vain hieman lisää entisestään. ( Jos tuon päivän kaltaisia päiviä on jatkossa paljonkin, että noinkin pienet asiat saavat jo "kupin kääntymään nurin", niin joudun piakkoin harkitsemaan varmaan verenpainelääkitystä... ) Joka tapauksessa lämmöt siis nousivat meikäläisellä ja itsekseni puoliääneen marmattaen painelin hakemaan kameraa. Kuinka siis voidaan kirjoittaa henkilökohtainen, jos kirjeessä ei lue nimeä eikä edes osoitetta. Miten postinkantaja on osannut tuoda tuon "tärkeän" henkilökohtaisen kirjeen juuri minulle ( tai miehelleni, kuka tietää ?! ), kun ei mitään meihin viittaavaakaan ole kuoren päällä?!

Niin kuin otsikkokin jo kertoo, saivarteluksihan tämä menee, mutta ei voi mitään. Joskus vaan ärsyttää kaikki, kun on jo valmiiksi ärsyyntyneessä mielentilassa. ( En ole mikään tosikko, joten ei kannata ottaa näitä tällaisia kirjoituksiani niin vakavasti, mutta jos olisimme Amerikassa niin tässä olisi hyvän oikeusjupakan ainekset...) 

Vino hymy naamalla jatkan siis tänne kirjoittelua ja toivottavasti lukijatkin jaksavat hymyillä.

P.S  Hups! Rupean jo nyt lipsumaan profiilistani. Kerroinhan siellä olevani pessimistä ( ja toden totta sellainen olenkin ), mutta nyt menin jo kuvittelemaan, että joku tätä blogia lukeekin. ( Siis äitini ja siskoni lisäksi... ) Täytynee skarpata vähän ettei lipsu optimismin puolelle ja menee vielä maine.   =)

Eli erityisen hapanta päivän jatkoa kaikille... siis äidille ja siskolle.

2. P.S  Ja kirjehän joutui siis valokuvauksen jälkeen suoraan avaamattomana sinne paperijätteiden suuren pinon jatkoksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti