tiistai 29. joulukuuta 2015

Viimeistä viedään + hämähäkkien kerrostalo...

Ja viimeisellä tarkoitan nyt kahta asiaa eli:
1. Viimeinen viikko tätä vuotta on meneillään ja
2. Viimeinen kirjoitus tänne tänä vuonna!

Ennen uutta vuotta palaan vielä hieman joulua edeltävään aikaan ja tarkalleen ottaen 23.12 aamuun, jolloin rupesin avaamaan joulukalenteriani. Kyseessä oli m&m-suklaakalenteri. Tapanani on repiä aina avattu luukku pois, jotta on sitten helpompi löytää jäljellä olevat numerot. Tulevaisuudessa saatan ottaa uuden metodin käyttöön eli teippaan luukun uudestaan kiinni!!! Sattuipa nimittäin niin, että mainitsemanani aamuna kalenterini eräässä tyhjässä kolosessa odotti "ei niin miellyttävä"-yllätys:

 Sinne oli muuttanut uusi asukas... Pieni, "ei niin sievä"-hämähäkki!!! Voi vietävä sentään! Eikö noista ötököistä pääse edes jouluksi eroon?!! Ei kai sitten... Luuli varmaan löytäneensä mukavan suklaan tuoksuisen yksiön lämpimästä pahvisesta kerrostalosta... HAH! Väärin luuli ja hengellään siitä maksoi! (Olipas kiva opettavainen joulusatu... Saa kopioida vapaasti, jos haluaa esim. lapsiaan ilahduttaa.)   =)

Sen pituinen se satu!

Nyt sitten jäädään odottelemaan uutta vuotta (jonka "tietysti"/traditionaalisesti otan vastaan töissä yön valvoen) sekä uuden dieetin alkua!

PAREMPAA UUTTA VUOTTA 2016 KAIKILLE!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti