perjantai 23. tammikuuta 2015

Liikuntaa tuutin täydeltä...

Tämän viikon urheilut on minun osalta urheiltu, jäljellä on enää "hengessä mukana"-osio. 
Eli siis: Maanantaina ja keskiviikkona oli kuntonyrkkeily, torstaina olin 2 tuntia punttisalilla ja tänään oli "kotitreeni"-päivä. (Kotona treenaaminen tarkoittaa käytännössä sitä, että hypitään tasahyppyjä, erilaisia haarahyppyjä, polvennostojuoksua, kyykkää, askelkyykkyä ja nyrkkeilyllinen osuus hoituu puntit käsissä lyöden eri lyöntejä paikallaan seisten ja vielä viimeiseksi mainittakoon varjonyrkkeily eli kuvitellaan itselle vastustaja jota lyödään ja jonka lyöntejä väistellään.) 

Tämän aamun treeni kesti 44 min, joka koostui kuudesta 5 minuutin erästä + yksi 8 minuutin erä lopuksi. Erien välissä on aina minuutin tauko. Sykemittarin mukaan kulutus oli 253 kcal, joten "hyvällä omallatunnolla" istuin aamupalan ääreen sen jälkeen. 
Ja aamiainen sisälsi: Fazer ALKU vadelmainen kaurapuuro (Koostumus oikein miellyttävän tasainen, mutta maku... Siis mauton!), rasvaton marjajogurtti 1,3 dl (enempää kun ei ollut...) ja jogurtin joukkoon 3 g pellavansiemenrouhetta, josta saa hyviä öljyjä (sekä liottamattomana mahdollisesti lievää ummetusta...). Ja kaiken tämän kruunaa tietysti kuppi kahvia! Yhteensä tuli syötyä n. 230 kcal, joten liikunta vs. ruoka - kamppailussa liikunta on vielä voitolla tämän aterian jälkeen.   =)

Nyt siis loppu viikko on pyhitetty toisten liikunnalle, joka toteutuu siten, että nyrkkeilyseuramme järjestää avoimen TUL-turnauksen tänä viikonloppuna. Kisat alkavat tänään alkuotteluilla ja minä olen lupautunut lipunmyyntiin. Huomenna on semifinaalit ja minä taidan pyörähtää auttelemassa kahviossa. Sunnuntaina on sitten finaalien vuoro, omista tekemisistäni silloin en tiedä. Jää nähtäväksi.

Että näin tämä viikko on mennyt / tulee menemään. Ja maanantaina taas nyrkkeilysalille kiroilemaan sitä kulunvalvontaportin ja - rannekkeiden kanssa hääräämistä... (Viime maanantaina olin ainoana vetäjänä paikalla ennen treenejä ja meinasin lähteä minäkin pois, kun rupesi hermot menemään. Olisi pitänyt saman aikaisesti olla salissa valmistelemassa treenejä, vastaamassa portilta tuleviin soittoihin (salin seinässä on puhelin sitä varten nykyään), ottamassa vastaan treenimaksuja kassalippaan vieressä, ottamassa käytävässä portilla vastaan uusia tulijoita ¨+ päästämässä heitä sisälle portista + rahastamassa vielä siitä hyvästä jne... Kyllä meinasi tulla äitiä ikävä tuossa puuhassa! Ja loppujen lopuksi en kerinnyt muuta kuin sanoa kaikille, että; Sorry, nyt en kerkeä! Turhauttavaa!!! Joten "lämpimät kiitokset" kaupungille, joka päätti tehdä viikoittaisesta mukavan rentouttavasta harrastamisesta ihan silkkaa kaaosta, stressiä ja täyttä v#####sta!

Näihin "lämpimiin" tunnelmiin onkin taas hyvä lopettaa tältä erää.
Kaikki liikkumaan vaan, se rentouttaa!?!   ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti