keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Aika rientää, kun maisemat vilistää...

Taas on vierähtänyt hyvä tovi viimeisestä postauksesta tänne, mutta en vain ole olevinaan kerinnyt istumaan tähän koneen ääreen. On ollut nimittäin kiire kuntoilla ja se lienee ihan hyvä "tekosyy" pysyä poissa kotoota istumasta.   =)
Olen tässä viime viikkoina juossut aika paljon eri pituisia lenkkejä ja viimeksi kuluneen viikon aikana olen jo ottanut ohjelmaan 10 km lenkinkin, joten edistystä "juoksijan urallani" on tapahtunut. (Alku kesästä kun 5 kilometriäkin tuntui jo maailman ympäri juoksulta...)
Myös punttisalilla olen naamani näyttänyt jo pariin otteeseen viimeisen kuukauden aikana. Ihan vaan siltä varalta, että talvesta tulee kylmä, liukas ja luminen (se olisikin aika yllättävä talvi...), jolloin on syytä olla "varasuunnitelma" millä kilot pidetään kurissa nuo pimeät kuukaudet. 

Eilen olin "kaupoilla" ja mukaani tarttui vaikka mitä kivaa:

Uudet juoksulenkkarit kävin hankkimassa, koska nykyiset ovat sen verran ilmastoitua mallia, että varpaat alkavat sinertyä nollassa asteessa. Ja myös ohkaiset hanskat tarttuivat matkaan, koska myös sormet meinaavat kohmettua alkumatkasta aika pahasti. Sitten ostin vielä tuon heijastimen, kun en moista omista ollenkaan ja kaikki vaatteeni ovat tietysti mustia... Ja yhdet "pillifarkutkin" tarttuivat matkaan, koska olin erään liikkeen kantaasiakkaana saanut postitse kortin, jolla sain 20 %:n alennuksen kaikista ostoksista. Eihän sellaista tilaisuutta voi jättää käyttämättä, eihän?!



Sitten kävin ruokakaupassa. Kolmen päivän ruoat kahdelle ihmiselle ja lopputulos oli tämä:



Meinasi ruveta naurattamaan, kun näin tämän saaliini. Huomaa ehkä hieman ettei minulle ole oikein ruoka maistunut viime aikoina ja sitä myöden myös kaupasta ei juurikaan tee mieli ostaa mitään. (Myönnettäköön, että kotona oli kyllä vielä jäljellä hieman leipää ja kohtalaisesti hedelmiä ja vihanneksia.)
Ja mitä tämä kaikki sitten maksoi!?
LÄHES 20 EUROA!!! Auts!



Ja tänään on sitten taas se päivä, kun on nyrkkeilytreenit ja illalla alkaa 7:n yön putki töitä. (Huohh...) Odotan jo innolla pääseväni testaamaan uusia lenkkareita, joten voi kun nämä kohtalaiset kelit jatkuisivat vielä pitkäääään. "Juoksuintoa" on vielä vaikka millä mitalla!   =)

Ja sitten on loppukevennyksen aika ja sen myötä hei vaan taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti