perjantai 11. heinäkuuta 2014

Kylläpä kesti taas...

Nimittäin kirjoittaa tänne. Ja se taas johtui siitä, että odottelin uusia vanteitamme tulevaksi, jotta voin sitten näyttää ja kertoa mihin vaihtoehtoon päädyimme. Alunperin vanteet luvattiin toisesta liikkeestä kahdessa päivässä saapuvaksi. (Olivat siis ihan uutta mallia, joten missään liikkeessä niitä ei vielä hyllyssä ollut eli tilaustavaraa.) Päädyimme kuitenkin toiseen liikkeeseen, koska eräs tuttumme tuttu on siellä töissä ja hinnasta saatin siten vielä hieman pois. Siellä liikkeessä taasen sanoivat heti, että haluamiamme vanteita ei ole saatavilla Suomessa, joten odotus on 5-7 päivää, kun tulevat jostain päin Eurooppaa keskusvarastosta. 
Asia selvä! Eihän tässä nyt niin  hoppu ole. Sitten tietysti osui juhannus siihen väliin ja Itellan kuljettajien lakko. No, pari päivää lisää ei tunnu missään... Mutta kun oli mennyt pari viikkoa enemmän kuin piti, niin alkoi tuo kärsivällisyys olla jo koetuksella. Eilen sitten vihdoinkin (jämpti 3 viikkoa siitä päivästä kun tilaus tehtiin!) tuli ilmoitus, että vanteet ovat viimeinkin saapuneet. No tietysti olimme juuri 23 h laivaristeilyllä Turku-Tukholma-Turku (Juhlimassa syntymäpäiviäni. Ja rankat juhlat olivatkin... Uhhh...), joten vasta tänään pääsimme vaihdattamaan uudet "kimmeltävät metallit" auton alle. Ja minun valintani voitti kisan eli tältä näyttää lähikuvassa uusi vanne:


Ja jottei liian helppoa taas olisi, niin kävipä sitten vielä näin: Vanteet oli saatu renkaille, renkaat uusine vanteineen BMW:n alle ja oli aika kiitosten ja nosturilta + hallista poistumisen. Mutta... autolla ei ollut aikomustakaan poistua. Vaikka kuinka painoi kaasua pakki päällä, niin ei noussut etupyörät nosturin päälle. What the F**K ?!? Siinä sitten hetki ihmeteltiin, kunnes eräs "haalaripukuinen" päätti nostaa auton uudestaan ilmaan ja todeta, että renkaat ei pyöri. Kas vaan jos ei autokaan liiku!!! Ei siis muuta kuin 2 "jenkaa" liian pitkät pultit vaihtoon ja jo rupesi renkaat rullaamaan. Jipiii!

Jokohan voisi ruveta vain nauttimaan siitä ajamisesta tällä autolla vai vieläkö on luvassa uusia yllätyksiä??? 

P.S Ensi maanantaina lähdetään mökkeilemään viikoksi, joten hiljaisuutta tiedossa sekä loman vietossani että täällä blogissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti